Zelda, my long last love

3 dagar hemma. och allt känns som om jag aldrig har varit borta. Mitt hår har blivit Arielrött och suget efetr att spela Zelda är hela tiden högt. Tur att Hugo är hemma så att han kan hjälpa mig när fienderna blir för läskiga och svåra

challegalle

tydligen skulle det vara strejk idag på CDG (flygplatsen i Paris) så jag och mina vänner panikstressade hit några timmar för tidigt för att upptäcka att allt var lungt. men ja, antar att dte är bättre att sitta och vänta för tydligen ska strejken slå til på riktigt senare ikväll så fler flyg går. jävligt bra timing att säkerhetspersonalen skulle strejka just idag! vi får hoppas att dte inte försenar mitt flyg.

För övrigt så övergav jag loungen ganska snabbt när jaginsåg att anna och alexander skulle till samma gate som jag. Tiden går inte överdrivet snabbt och anna sover. eftersom jag mest bara irreterar alexander med mitt babbel så fördriver jag tiden framför datorn. TACK GODE GUD FÖR TRÅDLÖST INTERNET! 

snartsnart kära vänner kan ni börja le igen, för agnes kommer tillbaka!

...

packad och klar och ganska väldigt redo att ge mig av imorgon, timmarna har börjat att gå låååångsaaamt. Men jag håller mig till et strikt schema och försöker få timmarna att gå. det enda rätta sättet. hela eftermiddagen har jag underhållit mig själc med att baka lussekatter till min värdfamilj. baka är oväntat utmattande, men de verkar uppskatta dem (min värdmamma har ätt 7 och min värdsyster 8) så jag antar att det var mödan värt! just nu har jag ont i huvudet, är trött och hungrig! så jag hoppas att det är mat snart så att jag kan gå och lägga mig och sen märka att det är fredag!

wiii

Packa Baka Städa. 
Kvällen och eftermiddagens simpla innehåll. Håll i er där hemma, i morgon landar Agnes! 

bah oui

I Kukens frånvaro var jag tvungen att skaffa mig nya sängkamrater. Voilà här är de!


ljusfagra hägring

veckan har varit fylld av stämningsfulla luciatåg från svenskarnas sida. och även om det återstår ett idag, vi ska till Ikea, så tänker jag ändå göra en summering. för på ikea har vi inte riktiga ljus och det ska tydligen vara väldigt bisarrt. 
  • Det finaste med årets luciatåg har varit Saras och Christinas inledning, Duett, med en väldigt komplicerad stämma, på "Godmorgon mitt herrskap" 
  • Det godaste har varit glöggen som har serverats till nästan alla tåg. men se upp! för det var verkligen inte någon lättglögg, finns till och med rykten om tomma vodka flaskor i köket...
  • Det tråkigaste var väll att Tina och Hedvig tyvärr var sjuka under torsdagen och missade lussningen på St. Do. Men vad missade de egentligen? förutom total utskämning inför alla terminalare, men ja man ska ju bjuda på sig själv... 
  • Det lyckosammaste var att jag hade ett alldeles för litet lucialinne och Hedvig ett alldeles för stort. Voila, vi bytte! 
  • Det mysigaste luciatåget var hos ett ambassadråd. Pampig lägenhet precis vid Eiffel-tornet och ca 50 internationella gäster. wow. 
  • Men det absolut roligaste var när Anna eldade sitt hår! 


ehva?

Någon sa att man aldrig varit en kvinna om man aldrig har varit en kvinna i Paris. Tja, jag tycker väll inte att jag har blivit kvinnligare... (Jag lovar er där hemma att jag fortfarande rapar och pruttar precis lika mycket!)

kiffard

frågan är om jag ska utnyttja att jag har sovmorgon imorgon och plugga matt hela kvällen, eller ska jag gå och lägga mig tidigast möjligt och sova i ca 10 timmar? tja, ni som känner mig vet redan svaret. och ni som känner mig vet även redan att jag är allmänt konstig och knäpp, därför kommer en bild för att bekräfta det. 

ja, det är sånt här agnes gör istället för att plugga/städa/tvätta. hon sätter väskor på huvudet. 
Godnatt världen, och för mer seriösa inlägg hänvisar jag till helt andra bloggare.

krock?

idag bär jag berättade för min värdmamma att jag under dagen hade skrivit en essä om Voltaire och Candide. Annonserade hon att hon var av den åsikten att Voltaire är den bästa franska författaren igenom tiderna, och ägnade sedan 10 minuter till att förklara varför han var så bra. Jag vågade inte säga att jag tyckte Voltaire var fruktansvärt tråkig att läsa...

RSS 2.0