challegalle

tydligen skulle det vara strejk idag på CDG (flygplatsen i Paris) så jag och mina vänner panikstressade hit några timmar för tidigt för att upptäcka att allt var lungt. men ja, antar att dte är bättre att sitta och vänta för tydligen ska strejken slå til på riktigt senare ikväll så fler flyg går. jävligt bra timing att säkerhetspersonalen skulle strejka just idag! vi får hoppas att dte inte försenar mitt flyg.

För övrigt så övergav jag loungen ganska snabbt när jaginsåg att anna och alexander skulle till samma gate som jag. Tiden går inte överdrivet snabbt och anna sover. eftersom jag mest bara irreterar alexander med mitt babbel så fördriver jag tiden framför datorn. TACK GODE GUD FÖR TRÅDLÖST INTERNET! 

snartsnart kära vänner kan ni börja le igen, för agnes kommer tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Tina

och jag fick inte ens säga hej då :'( . och ja, jag grät på avslutningen ..

2008-12-19 @ 17:24:21
URL: http://tinahalkjaer.webblogg.se/
Postat av: Mathilda

Jag saknar er redan!

2008-12-19 @ 20:09:22
Postat av: Agnes

2008-12-20 @ 02:08:42
URL: http://a
Postat av: Andréa

Agnes, vad ska vi göra utan ditt babbel...?!

2008-12-20 @ 02:09:44
URL: http://alindblom.blogg.se/
Postat av: Hedvig

Alltså din pappa borde nästan få sig en omgång som tack för att han stressade upp oss. Ett varnande finger på den! Fem timmar själv på CDG vill jag inte göra om, men sista timmen hade jag iaf sällskap av Lilly (tur det, annars hade jag nog fått allvarliga mentala besvär). Och ni äckelungar som satt på samma gate och kollade SATC, fy på er. Underbart att vara hemma även om mitt rum är mindre än jag minns det och jag saknar dig redan din fjant <3

2008-12-20 @ 17:52:51
URL: http://hedvigiparis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0